Ferestre din plastic VEKA

Ferestrele din plastic sunt o soluție populară și practică pentru casele și birourile moderne. Grafitex este specializată în instalarea ferestrelor din plastic și oferă un serviciu de înaltă calitate care combină fiabilitatea, funcționalitatea și stilul.

Detalii »

Soluții pentru casa de la țară

Geamurile unei case de țară nu reprezintă doar o soluție elegantă, ci și o îmbunătățire practică care aduce multe beneficii. Grafitex are plăcerea de a oferi acest serviciu, garantând o calitate ridicată și o abordare profesională.

DETALII »

Geamuri pentru balcoane și logii

Geamurile pentru balcoane și loggii reprezintă o modalitate eficientă de a îmbunătăți funcționalitatea și confortul casei dumneavoastră, permițându-vă totodată să vă extindeți spațiul de locuit al locuinței dumneavoastră prin utilizarea spațiilor exterioare. Cu Grafitex, puteți aprecia pe deplin toate beneficiile acestui serviciu.

DETALII »

Ferestre cu o garanție pentru TOTUL.

S.R.L. "GRAFITEX - CONS"

Ferestrele Veka - o garanție pentru ferestrele de orice tip pentru clienții noștri. Produsele acestei mărci - calitate germană excepțională în apărarea intereselor dumneavoastră. Indiferent de țara de fabricație, standardul de fiabilitate a produselor finite este întotdeauna același. Profilele Veka fac față perfect protecției locuinței față de o varietate de influențe de mediu.

CINE SUNTEM

S.R.L. "Grafitex-Cons"

Compania de ferestre "Grafitex-Cons" este unul dintre cei mai mari producători, care de 10 ani este lider pe segmentul său de piață în producția și comercializarea produselor din profil PVC și aluminiu în Republica Moldova.

"În lumea ferestrelor și ușilor din plastic Grafitex nu alegeți doar produse - ci căpătați încredere în experiența și profesionalismul excepțional al experților noștri. Experții noștri nu numai că vă vor oferi cele mai bune soluții, dar vor aprofunda și nevoile dumneavoastră, asigurându-se că fiecare alegere este exact adaptată la așteptările și cerințele dumneavoastră."

0
+
Ani de muncă de succes
0
+
Sucursale în Moldova
0
+
Specialiști în personal

Grafitex – o marcă de profile moderne cu cea mai largă gamă de posibilități. Aceste ferestre ale producătorului s-au impus pe piața din întreaga lume, sunt potrivite pentru clienții cu o varietate de solicitări. În special, vă oferim să cumpărați ferestre din plastic în Chișinău de următorul tip:

Fereastră eficientă energetic
Fereastră cu protecție solară
Fereastră cu protecție fonică
Ferestre antiefracție VEKA
Ferestre panoramice
Fereastră pentru pepinieră

Cu ce lucrăm noi

Sisteme de profile VEKA

Conformitatea cu cele mai înalte reglementări germane face posibilă îmbunătățirea calității vieții fiecărui proprietar de ferestre VEKA. Este o investiție care merită din plin.

Recenzii despre compania GRAFITEX

shield
Bălți
Am instalat 5 ferestre în casa mea. Ferestrele se închid bine, fără a fi nevoie să fie forțate. Fereastra poate fi introdusă în orice poziție. Eu și soția mea ne așteptăm ca ferestrele să dureze mult timp și doar copiii noștri vor trebui să le înlocuiască.
Anatol
joi, 17 iulie, 2022
shield
Chișinău
Am comandat geamuri panoramice, calitatea este bombă. Plasticul este cel mai alb, fără nuanțe galbene, nu este aspru, etanșările și fitingurile sunt bune. Cel mai important lucru este că geamurile nu suflă, nu plouă.
Timur
Joi, 31 august, 2022
shield
Rîşcani
Luna trecută am văruit un balcon cu profil Euroline 58 (VEKA). L-au instalat cu competență și rapiditate. 3 camere, geamuri duble, 2 circuite de etanșare - perfect pentru balcon.
LIDA
Joi, 9 martie 2023

Ofertele VEKA pentru clienți

Utilizați serviciile noastre pentru a calcula costul mărfurilor, pentru a găsi soluția potrivită sau pentru a afla mai multe despre produsele VEKA.

Calculator

Cunoașteți tipul și dimensiunea produsului potrivit? Calculați singur costul comenzii dvs. folosind calculatorul nostru.

Ghidul cumpărătorului

Doriți mai multe informații utile? Consultați articolele și videoclipurile noastre despre ferestrele din plastic.

Asistență la selecție

Nu vă puteți decide asupra soluției potrivite? Răspundeți la testul nostru simplu online și vom găsi cele mai bune opțiuni pentru dumneavoastră.

Aveți întrebări?

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

GHIDUL CUMPĂRĂTORULUI

Articole despre ferestre și uși din plastic

PARTENERII NOȘTRI

Insurance Providers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod.

Calitatea VEKA

Toate profilele VEKA sunt fabricate în conformitate cu cerințele celei mai înalte clase de calitate din standardul german DIN EN 12608 – clasa A. Numai astfel de profile pot fi folosite pentru a realiza ferestre și uși care vor funcționa în mod fiabil timp de multe decenii, mulțumindu-vă cu aspectul lor excelent și ușurința de utilizare. Calitate 100% a profilelor – pentru ca ferestrele dvs. să vă ofere bucurie.

Aveți întrebări?

Obțineți o consultare gratuită

Sunați la Centrul de contact Grafitex sau lăsați o cerere de rechemare.

0 (22) 000-770

Douăzeci și patru de ore pe zi, gratuit

Leave this field blank

GRAFITEX - principalul producător de sisteme de ferestre din Moldova

Оставить заявку

Leave this field blank