Nuanțele care trebuie luate în considerare la instalarea ferestrelor din PVC

Puțini oameni știu că majoritatea consecințelor negative ale ferestrelor din plastic se datorează instalării nereușite. În continuare vom clarifica  ce înseamnă o instalare de înaltă calitate a unei ferestre din plastic.
Prima etapă de lucru are loc ca măsurare ferestrelor din plastic. După demontarea ferestrelor vechi de la locul lor, este posibil ca ferestrele din plastic cumpărate pentru o anumită dimensiune, să nu se potrivească. Acest lucru nu se întâmplă întotdeauna din cauza lipsei de experiență a măsurătorului. Se întâmplă chiar și unui instalator experimentat să facă o greșeală, deoarece după demontare dimensiunile adesea se schimbă.
La demontarea unei ferestre vechi, ipsosul, resturile de cărămizi, precum și materialele de izolare termică sunt îndepărtate de pe perete. Bineînțeles, instalatorii experimentați știu întotdeauna ce să facă în acest caz. Într-adevăr, ca urmare a măsurării, se evaluează numărul etajului, tipul casei, curbura deschiderilor și multe alte părți importante. Astfel, se determină complexitatea instalării unei ferestre din plastic și acest lucru este luat în considerare în lucrare.
Trebuie să știți că multe depind și de factorul uman - responsabilitatea și experiența instalatorilor. Pentru a fi siguri de calitatea instalării ferestrelor din plastic, se recomandă să contactați companii serioase care au experiență în această chestiune și să aibă, de asemenea, recenzii bune despre munca lor.